Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο 9:00 - 15:00 ::: Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 09:00 - 14:00 και 17:30 - 20:30
Εισέλθετε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.
Καλάθι Αγορών
0 αντικείμενα- 0,00€
Το καλάθι σας είναι άδειο!

Τίτλοι άρθρων

Βέρες - 20/01/2015
Ποιος τις επιλέγει τις βέρες και πως... Σε αντίθεση με το νυφικό ή το γαμήλιο κοστούμι, οι βέρες είναι ένα από τα λίγα αντικείμενα που θα φοράτε για πάντα. Είναι όμορφο να τις επιλέξετε και οι δύο μαζί. Αποτελούν άλλωστε το πιο εμφανές σύμβολο της αγάπης σας και το τεκμήριο του δεσμού σας. Θα πρέπει να αποφασίσετε μαζί τι θα χαράξετε στο εσωτερικό τους, την ημερομηνία του γάμου σας, το όνομα ο ένας του άλλου. Διαθέστε λοιπόν χρόνο και καλή διάθεση και ξεκινήστε. ..
0 comments
Διαβάστε περισσότερα
  Ακριβά ή προσιτά, απλά ή περίτεχνα, οικογενειακά κειμήλια ή συμβολικά δώρα αγάπης, τα κοσμήματα, είναι οι καλύτεροι φίλοι των γυναικών και έχουν τη δική τους «γλώσσα». Αν τη γνωρίσουμε, θα μάθουμε πολλά για ...τον χαρακτήρα μας. Ποια γυναίκα δεν λατρεύει τα κοσμήματα! Υπάρχουν κοσμήματα που φοράμε κάθε μέρα, άλλα που αφήνουμε για τις ξεχωριστές περιστάσεις, άλλα που χάνουμε και άλλα που κρύβουμε. Ασυνήθιστα ή διακριτικά, έθνικ ή μπαρόκ, χρυσά ή ψεύτικα, τα κοσμήματα μας μεταμορφών..
0 comments
Διαβάστε περισσότερα
Τον Δεκέμβρη του 2014 δημιουργήσαμε το νέο site που βλέπετε τώρα. Το φτιάξαμε για να αντιμετωπίσουμε την κρίση, αφού μειώθηκαν οι τιμές χωρίς να πειράξουμε την ποιότητα. Υπάρχουν προσφορές σ΄όλα τα είδη αλλά και τιμές κάτω του κόστους σε ρολόγια, που ξεπερνούν και το 65%. Ερχόμενοι στο "εργαστήρι χρυσού" ΚΑΦΕΤΖΗΣ οδός Αξαρίου 62 Περιστέρι, θα δοκιμάσετε τα 420 σχέδια σε ΒΕΡΕΣ ΓΑΜΟΥ (κίτρινες-λευκές-ρόζ) και ασημόχρυσο. Λίγα σχέδια θα βρείτε στο site. Επίσης θα βρείτε περισσότερα απο 300 ..
Διαβάστε περισσότερα