Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο 9:00 - 15:00 ::: Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 09:00 - 14:00 και 17:30 - 20:30
Εισέλθετε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.
Καλάθι Αγορών
0 αντικείμενα- 0,00€
Το καλάθι σας είναι άδειο!

Τι αποκαλύπτουν τα κοσμήματα

  Ακριβά ή προσιτά, απλά ή περίτεχνα, οικογενειακά κειμήλια ή συμβολικά δώρα αγάπης, τα κοσμήματα, είναι οι καλύτεροι φίλοι των γυναικών και έχουν τη δική τους «γλώσσα». Αν τη γνωρίσουμε, θα μάθουμε πολλά για ...τον χαρακτήρα μας.

Ποια γυναίκα δεν λατρεύει τα κοσμήματα! Υπάρχουν κοσμήματα που φοράμε κάθε μέρα, άλλα που αφήνουμε για τις ξεχωριστές περιστάσεις, άλλα που χάνουμε και άλλα που κρύβουμε. Ασυνήθιστα ή διακριτικά, έθνικ ή μπαρόκ, χρυσά ή ψεύτικα, τα κοσμήματα μας μεταμορφώνουν σε γυναίκες μοιραίες, ρομαντικές, κλασικές ή τολμηρές. Η σχέση μας μαζί τους είναι μερικές φορές ιδιόρρυθμη. Μπορεί να ξεχάσουμε μερικά για μήνες ή και χρόνια, να αλλάξουμε στυλ... Παραμένουν όμως σύμβολο θηλυκότητας, και δεν παύουν ποτέ να είναι αντικείμενα που διαφέρουν απ' όλα τα άλλα με τα οποία έχουμε στενή σχέση. Είτε μας αρέσει είτε όχι, η στάση μας απέναντι στο κόσμημα αποκαλύπτει πολλά πράγματα για την προσωπικότητα μας.

Φοράτε κοσμήματα μεγάλης συναισθηματικής αξίας

Αποφεύγετε τα μεγάλα δαχτυλίδια, τα βαριά κολιέ ή άλλα φανταχτερά κοσμήματα. Προτιμάτε κοσμήματα-σύμβολα, που ενσαρκώνουν κάποιο συγκεκριμένο γεγονός.

 


0 Comments To "Τι αποκαλύπτουν τα κοσμήματα"

Write a comment

Your Name:


Your Comment: Note: HTML is not translated!

Enter the code in the box below: